Az állevél szolgáltatás átmenetileg szünetel...

 

A webcenter.hu üzemeltetői a következőképpen vélekednek a 2003. ápr. 17-én a TV(2)-n és az index.hu-n is megjelenő, állevél szolgáltatásról szóló érvekkel szemben.

Az adatvédelmi ombudsman állásfoglalása szerint az e-mail cím személyes adat, és aki ezzel visszaél, az törvenysértést követ el. A webcenter.hu nem kínálja fel senkinek az e-mail címét sem: sem visszaélés, sem más célra. A felhasználó meg tudja adni azt, hogy ki szerepeljen az e-mailben feladóként, és a program ezt az információt elhiszi. Az, aki hamis adatot közölhet, az maga a felhasználó, nem pedig a program és nem a webcenter.hu. Hasonlóképpen, mint amikor postára adok egy levelet: arra is írhatok bárkit feladónak, a posta elviszi. Nem az a bűnös, aki elviszi a levelet, hanem az, aki a feladó helyére hamis adatot írt. A posta sem követ el törvénysértést azzal, hogy minden levelet elfogad, és nem ellenőrzi, hogy a feladó tényleg az-e, akinek mondja magát. Ez a véleményünk, és várjuk, hogy az ombudsman úr állást foglaljon ezzel kapcsolatban is.

 

Addig is, amíg az ezzel kapcsolatos dolgok letisztulnak, készülőben van egy új és nagyon hasznos szolgáltatás, az

on-line határidőnapló

Próbáld ki!

Bár a program még erősen fejlesztés alatt áll, már most tudod regisztrálni Magad, fel tudod vinni a teendőidet, és be tudod állítani, hogy mennyivel előtte értesítsen Téged a Webcenter.

A program folyamatosan fejlesztés alatt áll, de ha megírod, hogy mi tetszik a programban és mi nem, akkor pontosabban fogjuk tudni, hogy mire van nagy igény, és aszerint fejleszthetjük tovább az oldalt.

Kipróbálom a Webcenter calendar-t